Sonia

Sonia Moyaerts en Dirk Willemyns

Samen als koppel aan de slag

  • Wat is jullie motivatie? We hadden een bloemenzaak maar die is helaas failliet gegaan. We zochten een nieuwe zelfstandige activiteit die ons de vrijheid gaf om zelf onze werkuren te bepalen. Via een advertentie in de krant kwamen we bij BD myShopi terecht, en sindsdien doen we dit samen, als koppel.
  • Hoe lang zijn jullie al promo koerier? Het is intussen al 2 jaar geleden dat we als promo koerier aan de slag gingen. Samen nemen we meerdere zones voor onder rekening, zodat we dit werk niet hoeven te combineren met een andere job.

Verhalen van onze promo koeriers

Een initiatief van BD Media.

BD Media is het nummer 1 omnichannel activatieplatform in België, met meer dan 60 jaar ervaring in logistiek en in offline en digitale consumentenactivatie. Via verschillende kanalen – in-home, on the go, in de brievenbus en in de winkel – zorgen we ervoor dat de consument geprikkeld wordt en actie onderneemt. We distribueren wekelijks folders, samples en andere creatieve uitingen in 4,5 miljoen brievenbussen in België. Traffic genereren naar fysieke winkels en webshops vormt meer dan ooit de kern van onze propositie.

 

Meer informatie over BD Media?